DINGEN OM IN GEDACHTEN TE HOUDEN

Als de gezichtsmondkapje die je draagt in het openbaar of in een winkel strak om de oren zitten, of als de bandjes je huid schuren, ben je niet alleen. Met de zomer in volle kracht en de warmere temperaturen in het hele land, zijn we op zoek naar de beste tips om u te helpen comfortabel te blijven terwijl u een gelaatsmondkapje of gezichtsbedekking draagt.

Dankzij het coronavirus hebben veel staten nu gezichtsmondkapje mandaten. Elk mondkapje of gezichtsbedekking die u koopt moet worden gemaakt van een ademende stof, vooral als het meerdere lagen heeft. Het mondkapje moet boven uw neus en onder uw kin goed passen, maar niet zo strak dat het letterlijk in uw gezicht graaft. Het is het beste om uw handen te wassen voordat u een mondkapje opzet en nadat u het heeft verwijderd.

Het schuren van de oren door het dragen van een mondkapje is een veel voorkomende klacht geworden door het elastische wrijven achter je oren. Sommige mensen zijn creatief geworden en zijn begonnen met het maken van hoofdbanden met knopen om de elastische lussen rond te bevestigen.

www.dgmondmasker.nl

medisch monkapje