HOE OM TE GAAN MET DE GROEI VAN HET RESTAURANT

Het is alles wat u ooit wilde: een eetzaal vol diners, geen lege tafels en een snelle omzetgroei. Interessant genoeg kan snelle groei echter moeilijk te beheren zijn. Naarmate uw restaurant groeit, zult u merken dat u een aantal beleidsregels en procedures moet wijzigen. Het is onvermijdelijk dat u meer personeel moet aannemen en u zich op training moet concentreren. Bovendien kan het zijn dat u meer apparatuur moet kopen om aan de vraag te voldoen. Het belangrijkste dat u moet onthouden, is uw snelle groei te beheren, zodat u uw algehele reputatie niet schaadt met een trage service of een slechte klantenservice.

Het is gunstig voor uw restaurant om langetermijndoelen voor groei te hebben, zodat u een groeistrategie voor uw bedrijf kunt ontwikkelen. Dit zal u helpen voordat u begint met groeien, zodat u er klaar voor bent. U weet bijvoorbeeld hoeveel extra personeel, eten en apparatuur u bij de hand moet hebben.

1714 schiedam