HOE PLAN IK EEN BEGRAFENIS?

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​leven te vieren, en elk kan specifiek worden aangepast aan de persoon die wordt geëerd, evenals aan zijn gezin. Als een dierbare is overleden, heb je misschien vragen over wat voor soort service je moet hebben. Misschien wilt u het verschil begrijpen tussen een traditionele begrafenis en een herdenkingsdienst. Of misschien wilt u vooraf uw eigen dienst regelen om de last voor uw dierbaren te verlichten en ervoor te zorgen dat deze uw unieke leven weerspiegelt.

Onthoud dat u verschillende soorten services kunt combineren. Gezinnen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een wake of bezoek om vrienden en de gemeenschap te ontvangen om condoleances aan te bieden, en vervolgens voor een meer intieme bijeenkomst van goede vrienden en familie om het leven van hun geliefde op een meer unieke manier te vieren – een viering van het leven.

Het gaat erom dat u een service of combinatie van services kiest die past bij de wensen van uw geliefde. Als je eenmaal een stijl hebt gevonden voor de begrafenis die je plant, vraag je je misschien af ​​hoe je de dienst moet organiseren en uitvoeren.

islamitische begrafenis